Obiady na wynos
ZESTAW DNIA 30 zł I
MENU NA 2 tygodnie
I TYDZIEŃ
Poniedziałek
Zupa ogórkowa 400ml
mielony 100g
Buraczki 150g
Ziemniaki z koperkiem
Kompot 200 ml
Wtorek
Zupa botwinka z ziemniakami 400ml
Sztuka mięsa w sosie własnym 100/20g
Ziemniaki 300g
kapusta zasmażana 150g
Kompot 200 ml
Środa
Zupa barszcz biały 400 ml
Udko pieczone
ziemniaki 300 g
Kalafior z wody 150 g
Kompot 200 ml
Czwartek
Zupa kalafiorowa 400ml
gulasz 120/20
Surówka z kiszonej kapu 150 g
Kasza 200 g
Kompot 200 ml
Piątek
Zupa krupnik 400 ml
Kotlet schabowy 100g
Ziemniaki 300g
Surówka wielowarzywna 150g
Kompot 200 ml
Sobota
Zupa brokułowa 400 ml
Stek z cebulką 100/20g
Ziemniaki 300g
Czerwona kap. z majonezem i czosnkiem 150 g
Kompot 200 ml
Niedziela
rosół z makaronem 400 ml
Kotl. Z piersi 100g
Ziemniaki 300g
Kapusta modra (na ciepło) 150 g
Kompot 200 ml
II TYDZIEŃ
Poniedziałek
Pomidorowa z ryżem 400g
Pulpety w sosie koperkowym 100/40 g
Ziemniaki kop. 300g
Surówka z pora 150 g
Kompot 200 ml
Wtorek
Zupa buraczkowa 400g
Gołąbki w sosie pomidorowym 1 szt 200g
Ziemniaki 300 g
Kompot 200 ml
Środa
Celestynka 400g
Pierś w płatkach 100g
Marchewka z groszkiem 150 g
Ziemniaki z kop. 300 g
Kompot 200 ml
Czwartek
Kapuśniak ze świeżej kapusty 400 g
Kotlet schabowy 100g
Ziemniak z kop.300g
Z kapusty pekińskiej 150 g
Kompot 200 ml
Piątek
Ogórkowa 400g
Potrawka z kurczaka150 g
Ryż 200 g
Marchewka z jabłkiem 150g
Kompot 200 ml
Sobota
Rosół z makaronem 400g
Schab pieczony z sosem własnym 100/20g
Buraczki 150g
Ziemniaki z kop.300g
Kompot 200 ml
Niedziela
Żurek 400g
Placek po węgiersku
Kompot 200 ml